Om oss

Hej, 

Välkommen till Pakkalett.se. Jag heter Hung Bui. Jag startade Pakklett.no i juli 2017. Mitt huvudfokus med att bygga var att ta med högkvalitativa utomhusredskap till ett överkomligt pris till den norska marknaden.

Med den enorma efterfrågan från Sverige den senaste tiden har vi startat Pakklett.se med ett lokalt lager i Ängelholm med start oktober 2020. Från och med nu kan vi serva svenska och europeiska kunder bättre utan att behöva tullklarera och förkorta leveranstiden till 1-2 dagar.

Det jag gör för att garantera hög kvalitet på våra produkter är att själv testa alla produkter, inspektera och studera dem så mycket jag kan på vad som skulle passa och vad som inte skulle passa med nordisk standard. Jag lovar att sätta din tillfredsställelse högsta prioritet, om du inte gillar produkten kan du lämna tillbaka den till mig eller byta till annan utrustning.

De första produktlinjerna jag fokuserar på just nu är ultralätta växlar. Som vårt motto säger "Pakk Lett, Opplev Mer", vill vi att du ska njuta av naturen till fullo. Varje gram vi sparar dig här är varje gram du kan ta av axeln på mil och mil vandring framöver.

Alla växlar är mycket lättare än vad man brukar se i andra butiker. Eller om de är på samma vikt bör mina växlar vara hälften av priset. Men det betyder inte hälften av kvaliteten, det betyder bara att du faktiskt inte behöver betala för distributörerna, de dyra marknadsföringskampanjerna, den fysiska butiksuthyrningen och den personal som behövs i de stora butikerna. Jag och min fru är fortfarande de enda anställda i den här butiken :)

God tur !

 

 

Contact us:

Please use the form bellow or you can chat with us:

Messenger: http://m.me/pakklett 

Please contact us if you have any question about the products, purchasing or warranty/return.